Helminsen AS er en landskapsentreprenør bedrift, som holder til i Onsøy i Fredrikstad. Vi startet opp i 2013 og har siden den gang bygget opp en solid portefølje av moderne maskiner, utstyr og erfaring. Anleggsgartner Nikolai Helminsen er stolt daglig leder av dyktige og løsningsorienterte medarbeidere. Med en god gjennomføringsevne jobber vi for at kundene skal bli fornøyde.

Vi har hovedsakelig to satsingsområder, opparbeidelse av nye utenomhusanlegg og utendørs vedlikehold. Våre oppgaver innenfor utenomhusanlegg består av grunnarbeider/ graving og transport, setting av støttemurer, legging av toppdekker med for eksempel singel/elvegrus, belegningsstein og heller, granitt og naturstensdekker. Vi kan kan beplanting med tradisjonell eller moderne planteplan. Tilsåing av grasdekker eller legging av ferdigplen. Vi planlegger og tegner 3D skisser i samråd med kunden. Helminsen AS er en totalleverandør for opparbeidelse av utenomhusarbeider.

På vinterstid kan vi hjelpe deg med snørydding, brøyting, strøing og feiing. Vedlikeholdsarbeid vår/sommer består av oppdrag som gress- og hekkeklipping, beskjæring, ugressbekjempelse og luking. Vi har lang erfaring med å sette opp en skjøtsel-plan for kundens uteområde.

Vår kundegruppe er hovedsakelig private, men vi tar også en del oppdrag for utbyggere/entreprenører. Vedlikeholdsoppdragene baserer seg som oftest på faste avtaler med borettslag, bedrifter, stat og kommune, men vi har mulighet for noen tilfeldige oppdrag i tillegg.

Ta gjerne en titt på våre tidligere prosjekter.

Velkommen til en hyggelig og uforpliktende samtale.

Vår historie

Nikolai Utne Helminsen kjøpte sin første traktorgressklipper da han var 10 år gammel, og visste allerede den gang at det var anleggsgartner han skulle bli. Han kjøpte sin første traktor da han var 12 år gammel, og konfirmasjonspengene gikk til en ny, større gressklipper, og en kantklipper. Med en gang Nikolai fylte 16 tok han traktorlappen. For en som stortrives med å jobbe ute, var det aldri noen tvil. Som sin far, så ble han anleggsgartner. Tidligere het selskapet Helminsen Vedlikehold AS og det ble opprettet da han var 16 år og med med begge foreldrene i styret. Da han ble 18 år kunne han endelig starte selskap i sitt eget navn og drev det videre til Helminsen AS slik dere kjenner det i dag.

Av utdanning har Helminsen bygg- og anleggsteknikk fra første året på Kalnes, og videre gikk han anleggsgartnerlinja. Etter skolen ble han lærling i Rosendal Utemiljø AS, og tok fagbrev som anleggsgartner.

“Man må drive med noe man trives med, og man må ha det moro på jobb. Det er det viktigste, og det har jeg hver dag.”

Nikolai Utne Helminsen

I media

I Fredrikstad Blad 2018, kan leses HER

I Fendt.com/no/, kan leses HER.